Så funkar Yobber för arbetssökande

Bortvald utifrån cv:t? Utan en chans att prata för sig? De flesta arbetssökande har känt frustrationen i att inte få bevisa sin potential och kompetens. Men med Yobber får alla som söker en tjänst chansen att presentera sig själva och motivera sin ansökan utifrån dina intervjufrågor. Att söka jobb med Yobber är dessutom superenkelt från dator, smartphone eller läsplatta - scrolla ner och se hur det går till!

1. Allt börjar med din platsannons

Din platsannons sprider du som du själv önskar via jobbsajter och sociala medier. Med hjälp av statistik från oss vet du varje vecka hur din platsannons presterar och om du behöver lägga mer krut på just spridningen.

2. Dina frågor får videosvar

Utifrån de intervjufrågor du ställt spelar den sökande in sina svar med sin dator, smartphone eller läsplatta. De kan spela in svaren flera gånger om, tills de är nöjda. Har du valt till urvalsfrågor och cv bifogad detta snyggt till ansökan.

3. En komplett ansökan

En ansökan är klar när videointervjun är komplett och övriga uppgifter är bifogade. Skulle kandidaten dra ut på sin ansökan skickar vi påminnelser så att hon eller han inte missar sin chans!

Scroll to Top