Hjälp för jobbsökande

SUPPORT
För att Yobber ska fungera så bra som möjligt så rekommenderar vi Google Chrome som webbläsare om du gör din ansökan via dator. Eller att du gör din ansökan via mobilen eller surfplatta. Sidan är självklart responsiv!
LEDIGA JOBB
Här hittar du de senaste jobben från arbetsgivarna som valt att använda sig av Yobber i sin rekrytering.
VAD ÄR YOBBER
Yobber är ett roligare, smartare och mänskligare sätt att söka jobb. Vi vill ge fler chansen att visa vad de kan.

Vanliga frågor från jobbsökare

Här får du som jobbsökare svar på de vanligaste supportfrågorna.

Jag vill skicka in min ansökan, men det går inte

Om allt är grönt borde du kunna skicka in din ansökan. Om det inte funkar så prova med att logga ut från sidan, stänga ner och starta om din webbläsare, logga in på ditt konto igen och försök därefter att skicka in din ansökan på nytt.

Jag har ingen webbkamera på min dator, hur spelar jag in mitt svar?

Du kan självklart göra din ansökan via mobilen, dessutom är kameran oftast bättre i mobilen! Sidan är självklart responsiv.

Var laddar jag upp mitt CV?

Om knappen “skicka ansökan” är grön så är din ansökan komplett. Det är inte alla arbetsgivare som vill ha ett CV. Går det ändå inte att skicka in – kontakta vår support via kontaktformuläret nedan.

Jag kan inte spara mitt videosvar

Prova att stäng av alla Adblocker-program. Om det inte räcker kan du också bli tvungen att starta om din webbläsare och logga in på ditt konto igen. Då borde du kunna både spara och ladda ner din videoansökan.

För att Yobber ska fungera så bra som möjligt så rekommenderar vi Google Chrome som webbläsare om du gör din ansökan via dator. Eller att du gör din ansökan via mobilen eller surfplatta. Sidan är självklart responsiv!

Jag har skrivit fel lösenord tre gånger... vad ska jag göra?

Hoppsan! Då klickar du här: https://applicant.yobber.se/Account/LostPassword

Jag klickar på ”glömt mina användaruppgifter” men inget händer

Hmm, vad tokigt! Vi hjälper dig självklart. Använd kontaktformuläret nedan så löser vi det på nolltid!

Jag har skickat in min ansökan men får inget bekräftelsemejl

Bekräftelsemejlet från oss kan ha hamnat i din skräppost, kolla om du kan hitta mejlet där.

Jag har skickat min ansökan, men är osäker på om arbetsgivaren har fått den

När du loggat in så ser du under ”mina ansökningar” om din ansökan står som ”Skickad”. Då har arbetsgivaren tagit emot din ansökan.

Min mikrofon fungerar inte vid inspelning

Det vanligaste felet är att man har en annan applikation igång som använder mikrofon eller webbkamera. Prova att stänga alla andra program och testa igen. Hjälper det inte, så prova att starta om din dator.

För att Yobber ska fungera så bra som möjligt så rekommenderar vi Google Chrome som webbläsare om du gör din ansökan via dator. Eller att du gör din ansökan via mobilen eller surfplatta. Sidan är självklart responsiv!

Min kamera funkar inte när jag spelar in från datorn

För att Yobber ska fungera så bra som möjligt så rekommenderar vi Google Chrome som webbläsare om du gör din ansökan via dator. Sök i dina inställningar i webbläsaren efter “kamera” så kan du se om det är godkänt att webbläsaren får använda kamera.

Du kan självklart göra din ansökan via mobilen eller surfplatta också. Sidan är självklart responsiv!

Jag får inte mejlet för att aktivera mitt konto, vad ska jag göra?

Ibland kan det mejlet hamna i din skräpkorg, kolla gärna där! Sök i din inkorg efter avsändaren som är: no-reply@yobber.se.

Om du ändå inte kan hitta mejlet, hör av dig till vår support via kontaktformuläret nedan!

Hittar du inte svaret på din fråga?

Då är du varmt välkommen att kontakta vår kundsupport för att ställa din supportfråga. Vi återkommer till dig så snart vi kan.