Yobber är ett bättre sätt att matcha jobbsökare med företag på en modern arbetsmarknad. Och med teknikens hjälp gör vi rekrytering mera mänsklig. Vi vill hjälpa företag att brygga distanser, skifta perspektiv och förändra synen på både kompetens och erfarenhet.

Vi vill frångå traditionella urvalsmetoder för att utmana normen för vem som har ”rätt profil” för ett jobb, ett yrke eller en helt ny karriär. Eftersom vi vet att personlighet, drivkraft och flexibilitet är avgörande faktorer när företag och yrken utvecklas.

Vi vill främja möjligheten för människor att tänka nytt, byta jobb och utvecklas.

Snabbare, smartare och mera rättvis rekrytering

Yobber är ett trevligare sätt att föra samman arbetsgivare och jobbsökande. Ett sätt som gör rekrytering lite enklare och lite roligare. För att du som arbetsgivare, oavsett erfarenhet eller rutiner för rekrytering, ska kunna hitta rätt person på ett smartare, snabbare och billigare sätt. Genom att lägga till videosvar till traditionella ansökningar lyfter vi fram personen bakom CV:t och låter alla som söker jobb få vara mer än bara ord på ett papper. Det tycker vi gör en ansökan mer relevant och mera rättvis, både för dig som arbetsgivare och för den som söker.

Wonderful People!

Det finns så otroligt många härliga och supergrymma människor därute som så lätt kan missas om man börjar med att kolla på ett namn, en utbildning eller på tidigare arbetsplatser.

Hos Yobber är det vår fasta övertygelse att det traditionella sättet att rekrytera, med CV:t först och människan sist, snart tillhör det förflutna.

Videorekrytering är ett snabbare och smartare sätt att hitta rätt person. Det gör att du ser det där charmiga leendet och den förtroendeingivande blicken.

När allt kommer omkring är det ju sällan belysningen som ger banken toppbetyg, tvättservicen som gör att man återvänder till samma hotell eller musiken på PR-byrån som gör att kunderna kommer tillbaka.

Det man kommer ihåg är ju alla de underbara människorna.

 

Prenumerera på insikter och nyheter från Yobber!

  • Vi skickar ut ett mail per månad.
  • Du kan avsluta prenumerationen när du vill.
  • Du får insikter om rekrytering och nyheter från Yobber.