Skräddarsydd digital onboarding

Digital onboarding

Vi hjälper dig att skapa engagemang och trygghet hos dina nyanställda

Genom att erbjuda den nyanställde ett genomarbetat introduktionsprogram där vi tillsammans säkrar att denne kommer snabbt in i sin nya roll, så ökar du möjligheterna för er att lyckas tillsammans. Vi skapar skräddarsydda program för olika branscher.

Jag vet vad som krävs för att ge kunderna det där lilla extra som gör att de kommer åter. Mitt namn är Peter Paunovic och jag är CEO för Yobber. Kontakta mig om du vill att vi på Yobber skräddarsyr en digital onboarding för era anställda. Jag ser fram emot att prata med dig!

Det här erbjuder vi just nu!

Digitaliserad introduktionsutbildning för nya medarbetare och digitalt tillgänglig kunskap under hela onboardingprocessen. Vi hjälper er att ta fram verktyg som gör att era nya medarbetare är med och bidrar till era affärsmässiga mål redan dag 1. Kontakta oss om du vill att vi skräddarsyr en utbildning till er. Vi arbetar med alla branscher! Varmt välkommen.

digital onboarding
Digital onboarding

För dagligvaruhandeln

Innehåll

Vi har skräddarsytt en digital onboarding för dagligvaruhandeln innehållande korta videos med tillhörande tester. Den här utbildningen ger era medarbetare rätt kunskap för att skapa den bästa kundupplevelsen i er butik.

Proaktivt kundbemötande

Med proaktivt kundmöte menar vi att vi som medarbetare i butiken ska uppmärksamma, hälsa på och vara tillgängliga för kunderna.

  1. Hälsa på kunden
  2. Stå rätt – Placering i kundvarvet
  3. Alla kunder är dina kunder – kunden tar aldrig rast
  4. Kroppsspråk – Vad säger din kropp?

Kundbemötande

”Vår uppgift som medarbetare i butik är att hjälpa kunderna att köpa det dem behöver. Vi ska kunna erbjuda alternativ, tala väl om våra varor och komma med förslag”.

  1. Vi följer alltid med – När kunden behöver hjälp

  2. Var nyfiken – ställ frågor

  3. Förslag – våga rekommendera

  4. Avsked och avslutsfras

Löpande utveckling

”Den som slutar att bli bättre, slutar att vara bra”.

  1. Förbättra dig själv
  2. Hur bra kan du bli
  3. Vad tycker kunderna?
  4. Magiska möten – skapa upplevelser
digital onboarding
Vi skräddarsyr

För er bransch

Innehåll

Vi hjälper dig att skapa en skräddarsydd digital onboarding med korta video och tillhörande tester. Tillsammans tillser vi att skapa engagemang och trygghet hos dina nya medarbetare innan första arbetsdagen. 

Video

Vi kombinerar textbaserad utbildning med videoinspelningar. Genom video kan vi visa rent fysiskt hur olika moment går till vilket gör utbildningen mer givande. Dessutom håller kursdeltagaren sig mer engagerade med en bra kombination av både text och video.

Tester

Onboardingen innehåller tester med relevanta frågeställningar från de avsnitt som behandlas i utbildningen. Detta är bra både för den anställde men även för dig som arbetsgivare så du vet vad ni kan fortsätta utveckla samt ett kvitto på kunskapsnivån.

Diplom

Onboardingen avslutas med att alla de som utför utbidlningen med godkänt resultat erhåller ett diplom.

Kommande webbinarier

Vi på Yobber älskar webbinarier, det är ett perfekt sätt att ge kunskap till alla – oavsett var man befinner sig. Vi erbjuder en rad olika webbinarier inom ämnena personlig utveckling och försäljning. Klicka dig vidare för att se alla våra kommande webbinarier. 

Maraton

Se våra maraton

Vi lanserar varje månad ett maraton inom ett ämne. Här får du två gånger i veckan enkla och tydliga verktyg för hur du ska tänka, göra och agera för att nå din framgång. Klicka dig vidare för att se våra maraton och följ oss på sociala medier för de kommande avsnitten.

Bestseller

Beställ vår bok

Bestseller 2.0 är en enkel, inspirerande bok om ett av vår tids mest debatterade yrken – försäljning. Boken vänder sig till alla eftersom alla någon gång hamnar i en säljsituation eller kommer i kontakt med säljare. Boken är skriven av Yobbers CEO Peter Paunovic.

SUPPORT
Vi värnar om våra kunder och här hjälper vi dig som kund med alla typer av frågor du kan tänka dig.
PRESS
Har du frågor till vår sälj-, PR- eller marknadsavdelning så klickar du här istället, vi hjälper dig så fort vi kan!
LEDIGA JOBB
Här hittar du de senaste jobben från arbetsgivarna som valt att använda sig av Yobber i sin rekrytering.