Press och media

Välkommen till vårt pressrum

Varmt välkommen till vårt pressrum. Här hittar du fakta om oss, vårt verktyg Yobber och länkar för att följa vårt arbete i social media.  

Glöm inte att registrera din e-postadress till vårt nyhetsbrev så att du får alla insikter, tips och nyheter från Yobber!

Om du behöver ett citat, eller om du vill genomföra en intervju med någon av oss, kan du kontakta vår CEO, Peter Paunovic.

Sociala medier

Varje dag gör vi vårt yttersta för att våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen tillsammans med oss – därför bjuder vi kontinuerligt på tips och inspiration. Följ vårt arbete i sociala medier.

Om oss

Vi på Yobber har länge arbetat med att matcha jobbsökare med företag på en modern arbetsmarknad. Och med teknikens hjälp gör vi rekrytering mer mänsklig. Vi vill hjälpa företag att brygga distanser, skifta perspektiv och förändra synen på både kompetens och erfarenhet.

Yobber

Yobber är ett smartare, mänskligare och mer effektivt rekryteringsverktyg som gör det möjligt för företag i alla storlekar att själva hantera sin rekrytering. Det ger fler människor chansen, ger en tydlig bild av kandidaterna tidigt i processen och låter dig fokusera på rätt saker.

Följ oss i sociala medier
Här får du ta del av jobbtips, nyheter, kundcase och annat kul
  • Vi bjuder på våra bästa rekryteringstips!
  • Du får de senaste nyheterna och relevanta case
  • Och vi delar med oss av våra senaste utbildningar