Utbildning och utveckling

Nå dina drömmars mål - utvecklas tillsammans med oss!

Yobber erbjuder webbinars, föreläsningar, utbildningar och skräddarsydd digital onboarding. Vår föreläsare Peter Paunovic är expert på områdena: Försäljning, kundbemötande och målsättning och rekrytering. Genom att bjuda på sig själv och riva myten om “krängare” så lyckas Peter nå fram med sitt viktiga budskap om försäljning. Alla branscher är välkomna! 

Inspireras med oss!

Vi vill vara med och bidra till förändring och utveckling, så att du och dina medarbetare lyckas nå era drömmars mål. Vi hjälper såväl stora som små företag att rekrytera nya medarbetare samt utveckling av medarbetare, chefer och team/organisation. Nedan finner du vad vi har att erbjuda just nu!

Webbinar
Se alla våra kommande

Webbinarier

Vi på Yobber älskar webbinar, det är ett perfekt sätt att ge kunskap till alla – oavsett var man befinner sig. Vi erbjuder en rad olika webbinarier inom ämnena personlig utveckling och försäljning. Klicka dig vidare för att se alla våra kommande webbinar. 

 

Anmäl dig till våra kostnadsfria webbinarier!

En lyckad onboardingprocess

Digital onboarding

Genom att erbjuda den nyanställda ett genomarbetat introduktionsprogram där vi tillsammans säkrar att denne kommer snabbt in i sin nya roll, så ökar du möjligheterna för er att lyckas tillsammans.

 

Låter det intressant? Kontakta oss för närmre information!

 

Inspiration

Föreläsning

Peter utbildar allt ifrån frisörer, make up artister, forskare, butiksmedarbetare, säljare och jurister. Alla branscher är välkomna! Peter levererar en skräddarsydd utbildning, föreläsning och kick off efter era behov.

 

Alla upplägg kan ske fysiskt eller digitalt. Kontakta oss om du vill boka Peter som föreläsare.

Följ oss i sociala medier
Här får du ta del av jobbtips, nyheter, kundcase och annat kul
  • Vi bjuder på våra bästa rekryteringstips!
  • Du får de senaste nyheterna och relevanta case
  • Och vi delar med oss av våra senaste utbildningar
 

Missa inte våra kunskapsmaraton!