Våra kunder berättar

Vi hjälper våra kunder i jakten på rätt talanger. Här kan du ta del av kundernas egna beskrivningar om hur vårt unika verktyg har hjälpt dem. Vill du ha tips på hur du rekryterar smart? Då är du självklart varmt välkommen att kontakta oss!

Här är tre exempel på vilken skillnad Yobber gör för våra kunder.

Parken Zoo

Så hittade Parken Zoo 200 sommarjobbare på 20 dagar

Inför sommarsäsongen 2017 valde Parken Zoo i Eskilstuna att tacka nej till externa rekryteringstjänster och istället satsa på sitt eget team. I arbetet med att hitta rätt sommarjobbare valde de videoansökningar och gruppintervjuer i jakten på aktörer, djurvärdar, entrévärdar och spelpersonal. Resultatet blev en omedelbar succé med 70% återanställningar och 400 timmar i insparad arbetstid.

ICA Maxi Universitetet i Örebro

ICA Maxi Universitetet i Örebro halverade rekryteringstiden

ICA Maxi Universitet i Örebro har använt sig av Yobber för alla butikens rekryteringar sedan öppningen i mars 2015.

 

Tack vare Yobber har både administrationstiden och antalet intervjuer halverats, samtidigt som träffsäkerheten på anställningarna har ökat avsevärt.

 

Företagsväxter

Ett nära samarbete vid distansrekrytering

Rekrytering på distans kan vara utmanande både när det gäller koordinering och effektivisering av arbetsflöden.

 

För Företagsväxter var problemen ännu mer påtagliga då Jeanette Meland som är HR-chef, hennes medarbetare och alla sökande befinner sig på olika orter över hela landet.

 

 

Våra kunder berättar

  • Jag och mina kollegor kan tillsammans titta på kandidaternas ansökningar med strukturerade videofrågor i Yobber, vilket är fantastiskt då vi alla sitter på olika erfarenheter och referenser. Tillsammans kan vi bygga de bästa teamen med sommarjobbare som kommer ge våra besökare den bästa upplevelsen hos oss på Parken Zoo.”

    Sofia Larsson
    VD, Parken Zoo i Eskilstuna
  • “Ett cv kan säga en del men långt ifrån allt det vi önskar att vi visste om den sökande. För oss är det viktigt att hitta sommarpersonal som sitter på den där unika sociala kompetensen. Ni vet det där lilla extra som skiner i ögonen hos vissa och som sprider sig till kunder och kollegor.”

    Camilla af Trampe
    HR-chef, ICA Maxi Växjö

Hej!

Vill du ha tips på hur du rekryterar smart kan du alltid höra av dig direkt till mig!

Caroline Löfving
caroline.lofving@yobber.se