Vad är Yobber?

Vi vill att du som söker jobb ska få chansen att vara mer än bara ett cv

Yobber är ett rekryteringsverktyg för företag som tycker att personlighet, motivation och driv kan vara minst lika viktigt som erfarenhet. Du söker jobb genom att spela in en presentation och några videosvar som blir ett komplement till din ansökan, och ger den som rekryterar en bättre bild av vem du är.

Vi vill att din personlighet ska få synas direkt, och att du som söker jobb ska få chansen att vara mer än bara ett cv. Vi vill ge alla arbetssökande en möjlighet att berätta om sina ambitioner och få visa vad de verkligen går för!

Boka demo

Så här fungerar det!

Yobber låter dig söka jobb genom att spela in en presentation och några videosvar som en del av din ansökan. Dina videosvar blir ett komplement till dina andra uppgifter och ger den som rekryterar en känsla för vem du är som person.

1. Du svarar på några frågor

Har du körkort?
Har du kassavana?
Har du en teknisk utbildning?

2. Du spelar in en presentation

Varför vill du jobba hos oss?
Hur skulle du gör om en kund var missnöjd?

Självklart får du också möjlighet att spela in dina svar flera gånger och du skickar bara in din ansökan när du själv är nöjd!

3. Du bifogar dokument

Ibland behövs inga dokument, men ibland är det intressant med jobbhistorik och ibland är det viktigt att kunna skriva på både svenska och engelska.

4. Du klickar på ansök!

Vi hör av oss med en bekräftelse på att vi har tagit emot din ansökan, och oavsett om du går vidare eller inte så får du alltid besked!

LEDIGA JOBB
Här hittar du de senaste jobben från arbetsgivarna som valt att använda sig av Yobber i sin rekrytering.
Här har vi samlat alla våra bästa tips och lite saker som en kan tänka på för att göra en bra videoansökan.
Har du några frågor kring hur det går till att söka jobb med Yobber så hittar du svaren här!