Frukostseminarium: Välkommen in i matchen!

Yobber bjuder ihop med Hermods in till frukostseminarium kring mötets egenskaper och karaktär; vad är det som gör att det blir den där perfekta matchningen? Välkommen till del 2 i serien om Goda Möten: Matcha mötet från djupet till mål!

 

– Vågar du mötas i mötet?

 

På onsdag den 14 november 2018 kommer Nina och Susanne till oss på Yobber och berättar hur du kan bli mer närvarande i dina möten och med det släppa fram och lära dig att bli bättre på att upptäcka potential i din vardag och vid rekrytering.

 

Vad går du in med & vad kommer du ut med ifrån mötet? Vågar du vara närvarande i mötet? Nina och Susanne välkomnar till ett lekfullt och samtidigt ytterst allvarligt frukostseminarium.

 

– Jag har alltid jobbat med de som inte passar in, från dagis till vuxna, i olika roller som lärare till chef, säger Susanne som idag jobbar med kommunikation och kompetensutvecklings koncept på Hermods.

– Att ta fram människors potential genom olika former av matchning har alltid varit mitt fokus oavsett vilken roll jag har haft, säger Nina Linder idag koordinator på företagsutbildningar på Hermods.

 

Tillsammans vill de lyfta mötet och bjuder in er till ett frukostseminarium ihop med oss på Yobber där mötet reflekteras kring utifrån mötets karaktär och vilket ansvar har vi själva i mötet.

 

Nina och Susanne har jobbat med kommunikation och att bygga team i över 20 år. De jobbar idag på Hermods där de utifrån olika infallsvinklar matchar utifrån individers förutsättningar.

 

Sneakpeak inför onsdag

 

Frukosten bjuder vi på, välkommen!
Var: Sveavägen 98, Stockholm, T-bana Rådmansgatan
Datum: onsdag 14 November
Tid: frukost och mingel från kl. 08.00, seminarium 8:30- 9:15.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Här får du alla insikter, tips och nyheter från Yobber!

  • Vi bjuder på våra bästa rekryteringstips!
  • Du får de senaste nyheterna och relevanta case.
  • Och vi delar med oss av våra senaste utbildningar

PRESS
Är du journalist och behöver komma i kontakt med oss? Då är du varmt välkommen att besöka vårt pressrum.
SUPPORT
Har du frågor om vårt verktyg eller önskar komma i kontakt med oss för andra frågor? Tveka inte att höra av dig.
LEDIGA JOBB
Här hittar du de senaste jobben från arbetsgivarna som valt att använda sig av Yobber i sin rekrytering.