Yobber är ett smartare, mänskligare och mer effektivt rekryteringsverktyg som gör det möjligt för företag i alla storlekar att själva hantera sin rekrytering. Det ger fler människor chansen, ger en tydlig bild av kandidaterna tidigt i processen och låter dig fokusera på rätt saker.

Yobber halverar administrationstiden

Ett digitalt rekryteringsverktyg hjälper dig att jobba smart, kvalitativt och strukturerat. Yobber hjälper dig med det tråkiga och låter dig ägna dig åt det som är roligt med rekrytering, att hitta nya människor och nya medarbetare.

50% mindre administrationstid med Yobber

En modern kandidatupplevelse

Yobber ger dig en uppdaterad kandidatupplevelse och ser till så att rekryteringsprocessen gör det enklare och roligare att söka jobb. Förväntningarna på smidiga och mobilanpassade flöden ökar hela tiden, både hos arbetsgivare och jobbsökare, och kräver verktyg som vill fortsätta utvecklas. Med Yobber ser du till att alla kandidater får en positiv upplevelse med både snabb och tydlig återkoppling.

Boka en gratis demo här

Säker och strukturerad rekrytering

För ett företag som saknar ett strukturerat sätt att ta emot jobbansökningar blir Yobber också ett strategiskt val ur ett säkerhetsperspektiv eftersom verktyget garanterar en lagenlig hantering av personuppgifter i enlighet med GDPR.

Få ett prisförslag på säker rekrytering här

Rekrytering med potential i fokus

Med Yobber fokuserar du på människan och låter de berätta om vem de är, vad de kan och vad de vill. Inspelade videoansökningar ger dig som arbetsgivare möjlighet att tidigt i processen få en känsla för personliga egenskaper, yrkesmässig bakgrund samt både ambitionsnivå och motivation. Vilket ger en bättre matchning mellan arbetsgivare och sökande.

Skapa engagemang och delaktighet internt

Yobber låter fler på företaget vara delaktiga under urvalsprocessen. För företag som finns på olika orter och i olika länder innebär digitala rekryteringsprocesser och videoansökningar både stora tidsvinster och en ökad delaktighet. Oavsett fysiska avstånd mellan HR och avdelningschefer skapas en sammanhållen syn på vem som har rätt personlighet och egenskaper för jobbet.

Hej!

Vill du veta mer om rekryteringsverktyget? Då kan du höra av dig till mig direkt! Jag svarar på dina frågor eller funderingar och hjälper dig såklart med en enkel och tydlig onboarding när det är dags.

Caroline Löfving, Customer Success Manager
caroline.lofving@yobber.se

Prenumerera på insikter och nyheter från Yobber!

  • Vi skickar ut ett mail per månad.
  • Du kan avsluta prenumerationen när du vill.
  • Du får insikter om rekrytering och nyheter från Yobber.